Benten's beste (88): Benten brengt warmte en lange mensen bezoeken Sprookjesboom de Musical

eftelingVrijdag! Weekend! Tijd voor jezelf, tijd voor Benten. Uit het grote archief der Efteling filmpjes haalde hij een zeldzaam fenomeen tevoorschijn: echte winter in de Efteling. Sneeuw, kou en een ijzige wind. Niet die slome, saaie, warme winters van nu met temperaturen in de dubbele cijfers. Nee, toen hadden de bezoekers van de Winter Efteling het echt koud! Brrr! Tijd om de parkgasten te ontdooien en ze de warmte van de Winter Efteling te laten voelen. Dat doet Benten met een bakfiets vol met mutsen en sjawls én warme chocolademelk! Mjammie! Kijk mee na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed