Vraag ’t de Efteling: Hoe werkt een Efteling stoomtrein?

eftelingAfgelopen maandag maakten we een rit in de stoomtrein van de Efteling mee in “De beleving”. We blijven vandaag nog even bij die trein. Het is tijd voor een nieuwe vraag! Nana gaat samen met Jelmer op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe werkt een Efteling stoomtrein?’. In deze YouTube-serie gaat Nana  samen met een vraagsteller op zoek naar het antwoord op een vraag over de Efteling. Met een magische sleutelbos opent Nana deuren in de Efteling die voor anderen gesloten blijven… Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, medewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Kids Radio te hulp. Kijk snel voor het antwoord na de klik.

Iedere laatste donderdag van de maand hoor je Nana ook op Efteling Kids Radio in de Wonderlijke Middag Show waar ze alvast een tipje van de sluier oplicht over de volgende vraag.

Heb jij altijd al willen weten hoe hard de Python gaat? Hoeveel papier Holle Bolle Gijs eet? Of hoe lang Doornroosje nog moet slapen? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar youtube@efteling.com of stel ‘m via het contactformulier op http://www.eftelingkidsradio.nl.

Vergeet vooral niet te vertellen wat je naam is, hoe oud je bent, waar je woont en wat je telefoonnummer is. Wie weet zien we jou binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen