Raveleijn de serie Aflevering 8

eftelingDe Vijf Ruiters keren terug in het dorp van de Bannelingen. Ze vragen zich af waarom zij zijn uitgekozen… Samuël & Samira laten hen het boek zien waarin de oudste sagen en legendes staan over het graafschap Ravenbosch en de stad Raveleijn. Ze vertellen over vijf elementen: aarde, water, hout, metaal, vuur. Graaf Olaf heeft de balans tussen deze elementen verstoord. De Vijf kunnen deze balans herstellen. Ze zijn een gezin en door samenwerken staan ze sterk. Iedere ruiter zal één element/wapen hebben waar hij of zij zich verbonden mee voelt. Alleen de uitverkoren Vijf Ruiters kunnen de wapens gebruiken. Kijk snel voor de 8e aflevering na de klik!

Bestel de complete serie Raveleijn op dvd en meer Raveleijn artikelen in de speciale Raveleijn Shop.

SpeelgoedSpeelgoed