Raveleijn de serie Aflevering 5

eft raveleijn serieIn een explosie van hoefgetrappel, galopperen vier glanzende paarden met vier ruiters op hun rug, aan de andere kant de poort uit. Verbaasd en verschrikt kijken de vier broers & zussen elkaar aan; wat is er aan de hand? Dan worden ze onderbroken door een vijfde ruiter, Joost. De Grijsvalk cirkelt weer boven hen, hij houdt de Vijf in de gaten voor graaf Olaf Grafhart, de graaf van Ravenbosch… Hij heeft zijn mechanische wezens, Graffers, op hen afgestuurd. Dat zal ze leren op zijn terrein te komen! Gelukkig weten ze een Graffer te verslaan en rijden verder. In de verte zien ze een palissade. De poort staat op een kier. Nieuwsgierig gaan ze naar binnen… maar is dat wel zo slim? Kijk snel naar aflevering 5 na de klik!

Meer over Raveleijn op http://www.raveleijn.nl. Neem ook eens een kijkje in de Raveleijn Shop!

SpeelgoedSpeelgoed