Raveleijn de serie Aflevering 7

eftelingZe hebben alle vijf geen oog dichtgedaan en zitten half slapend aan het ontbijt. De meiden zoeken hun moeder op in haar atelier. Daar zien ze de nieuwste schilderijen, met hen vijf als Ruiters… ze zegt dat de Ravenvrouw haar inspiratie gaf. Iedereen wil terug naar Raveleijn, behalve Thomas. Hij wordt het dorp ingestuurd om brood te halen, maar daar ziet hij alleen maar raven en hoort hij de stem van Halina en Samuël die vragen of ze terugkomen. Thomas besluit uiteindelijk dat ze teruggaan, maar pas ’s nachts als papa en mama slapen… Kijk snel na de klik voor de zevende aflevering!

Wil je de complete serie van Raveleijn in huis hebben? Of iets anders van Raveleijn? Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Kijk dan eens in de Raveleijn Shop.

SpeelgoedSpeelgoed