Raveleijn Aflevering 6

eftelingGevangen in netten liggen de Vijf op de grond. Ze proberen de bannelingen uit te leggen dat ze geen kwaad in zin hebben. Ineens fluistert een van de mannen: “Ze zijn het, het zijn De Vijf!”. Meteen worden ze vrijgelaten en Samuël vertelt over de bannelingen van Raveleijn. Hij vertelt alles van begin tot heden… Hij vertelt ook over de oude legende en de voorspelling van de komst van Vijf Ruiters die een eind zullen maken aan de onderdrukking. Zouden de Vijf kinderen Woudenberg echt de uitverkoren Vijf zijn? Thomas gelooft er niets van en besluit dat ze allemaal terug naar huis gaan. Hij laat iedereen beloven dat ze thuis niks zeggen, maar zal dat wel lukken? Kijk snel naar aflevering 6 na de klik!

Meer over Raveleijn vind je op: http://www.raveleijn.nl. Neem ook eens een kijkje in de online Raveleijn Shop.

Bol AlgemeenBol Algemeen