Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingEn zo werd het opeens weer december, was de winterkoude ver te zoeken (zoals altijd tegenwoordig), was het weer pakjesavond en staken hier en daar de eerste kerstbomen weer op bij de mensen thuis. Maar er gebeurde de afgelopen week ook weer het nodige in de Efteling. Hoewel Aquanura nog steeds een adembenemend spektakel is blijkt dat er ook aardig wat mankementen zijn ontstaan door achterstallig onderhoud, werd er flink gebouwd bij Baron 1898 en wordt het in 2016 te openen sprookje Pinokkio steeds meer zichtbaarder in het sprookjesbos. Dit en meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Binnen 10 minuten ben je weer helemaal op de hoogte. Kijk snel na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

SpeelgoedSpeelgoed