Benten’s beste (86): Schaatsen met dj’s Ralf en Rachel en kerstwensen uit Carnaval Festival

eftelingVrijdag! Weekend! Kerst! Juist, jouw weekend is deze week vroeger dan ooit begonnen. En het mag dan wel Eerste Kerstdag zijn, Benten duikt net als elke vrijdag speciaal voor jou in het grote archief der Efteling filmpjes. Dames en heren, welkom bij ‘So You Think You Can Make Pirouettejes In Je Glitterpakje’. Samen met de Efteling Kids Radio dj’s Ralf en Rachel schaatst Benten deze week een kür op de betoverende klanken van ‘Dans Macabre’ in de Winter Efteling. Nou ja, een kür… Ben je al in de kerststemming? Benten in ieder geval wel. In vogelvlucht maakt hij een reis over de wereld en wenst iedereen vanuit Carnaval Festival: ‘Mele Kalikimaka!’ Wat? ‘Fröhliche Weihnachten!’ Oh, een Gelukkig Kerstfeest natuurlijk! Kijken doe je na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen