Benten’s beste (85): Benten rent mee met de Q-santarun

eftelingHet is weer vrijdag! Je hebt er lang op moeten wachten maar je hebt het gehaald. Dus is Benten er speciaal voor jou om een duik te nemen in het grote archief der Efteling filmpjes. Morgen, zaterdag 19 december 2015, vindt er weer een nieuwe editie plaats van de Q-Santarun van Q Music. En voor die gelegenheid een filmpje van 2 jaar geleden waarin Benten meerent met deze Q-Santarun. Duizend kerstmannen en kerstvrouwen renden toen in het sprookjesachtige decor van de Winter Efteling mee met de Q-santarun. Deze fun-run leverde prachtige plaatjes op en Benten was erbij. Ook hij liep mee om zoveel mogelijk mensen een mooie kerst te bezorgen. Kijk snel na de klik en doe morgen ook mee!!!

Voor meer informatie over de Q-Santarun klik hier!

Bol AlgemeenBol Algemeen