Benten’s beste (84): Benten kijkt mee bij de voorbereidingen van de Winter Efteling

eftelingHet is vrijdag. Dag werkweek! Dag schoolweek! Hoi Benten! Zoals vanouds neemt Benten speciaal voor jou een duik in het grote archief der Efteling filmpjes. We keren terug naar… vorig jaar. Toen kon iedereen live zien dat Benten door Pardoes en Pardijn uitgenodigd was om stiekem te komen kijken naar hoe de Sprookjesbosbewoners zich in het Sprookjesbos klaarmaken voor de Winter Efteling.  Kijk mee naar de hoogtepunten van die live uitzending. En als je nog meer wilt genieten van de Winter Efteling die is elke dag geopend vanaf 11:00 uur. Ook al is het buiten 10 graden of meer. Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed