Benten’s beste (83): Efteling YouTube VIP-borrel en een huwelijksaanzoek op grote hoogte

bentenVrijdag! Vol verwachting klopt ons hart… want het weekend staat weer voor de deur. De hoogste tijd weer voor Benten die speciaal voor jou een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. Vandaag een filmpje uit 2012 vanuit de Pagode die helaas nog steeds gesloten is. Benten is gestrikt voor een wel heel exclusief partijtje in de Efteling. Deze week is hij gastheer bij de exclusieve Efteling YouTube VIP-borrel. Een borrel op hoog niveau met de tien prijswinnaars van de Efteling YouTube winactie en hun introducés. Samen met de Very Important Pagode-people (VIPs) gaat hij de lucht in om met een drankje in de hand te genieten van het verbluffende uitzicht op Aquanura in het donker. Proost! Kijk na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com
eft kerstdorpNIEUW!
De Efteling Kerstshop is geopend!

Bouw je eigen Winter Efteling kerstdorp.

Prachtige miniaturen tegen scherpe prijzen.

Bol AlgemeenBol Algemeen