Vloggers in de Efteling: ThingsJuliaLoves

eft vlogWe pakken na een aantal weken radiostilte weer de draad op met vloggers in de Efteling. Mensen die een videodagboek maken en dit combineren met een dagje Efteling. Een perfecte combinatie dachten wij zo. Vandaag in de spotlights: ThingsJuliaLoves. Deze jongedame omschrijft zich als een liefhebber van beauty fashion, food en lifestyle. Over haar vlog schrijft ze: “Ik ben namelijk Zondag naar de Winter Efteling geweest met Job, Kim & haar broertje. We hebben echt heel erg veel lol gehad, en het leek me wel erg leuk om deze gezellige dag met jullie te delen, vandaar dus een vlog!” Dat lijkt ons een prima introductie en dus is het een kwestie van kijken… na de klik!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com
eft kerstdorpNIEUW!
De Efteling Kerstshop is geopend!

Bouw je eigen Winter Efteling kerstdorp.

Prachtige miniaturen tegen scherpe prijzen.

SpeelgoedSpeelgoed