Raveleijn de serie Aflevering 4

eft raveleijn serieDe volgende dag vertelt Joost over zijn avontuur achter de poort. Niemand gelooft hem. Zelfverzekerd pakt hij zijn rugzak in en gaat terug naar het bos. Thomas, Maurits, Lisa en Emma besluiten met hem mee te gaan, ze zijn toch wel nieuwsgierig geworden. Maar Joost kan de poort niet meer vinden en teleurgesteld gaan de Vijf naar huis. Midden in de nacht loopt Joost al slaapwandelend de trap af, gevolgd door zijn broers en zussen. Geleidt door de vrouwenstem, vindt Joost de poort en verdwijnt erin. De vier willen achter hem aan, maar dan groeit de poort weer dicht… kijken dus… na de klik!

Joost ontdekt in het bos vlakbij zijn nieuwe huis een oude stadspoort. Raven leiden hem samen met zijn broers en zussen door de poort. De kinderen veranderen in volwassen ruiters en de raven in prachtige paarden. In het graafschap Ravenbosch staat hen een groot avontuur te wachten. Meer over Raveleijn op http://www.raveleijn.nl.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com
eft kerstdorpNIEUW!
De Efteling Kerstshop is geopend!

Bouw je eigen Winter Efteling kerstdorp.

Prachtige miniaturen tegen scherpe prijzen.

SpeelgoedSpeelgoed