Raveleijn de serie Aflevering 3

eft raveleijn serieJoost wordt door een mysterieuze vrouwenstem naar een plek in het bos geleid. Hij ziet een vervallen, oude stadspoort, met de naam Raveleijn. Hij spreekt het woord uit en ineens verschijnt er in gouden letters “Waar Raven Ruyters zullen zeyn”. De poort gaat open en Joost rent erdoorheen. Maar eenmaal door de poort, verandert hij in een ruiter te paard. Hij galoppeert verschrikt, maar toch ook nieuwsgierig door… Boven hem vliegt een valk, ze houdt hem nauwlettend in de gaten, maar voor wie…? Kijk snel voor de derde aflvering na de klik!

Vindt je Raveleijn ook zo spannend en wil je alle afleveringen hebben in 1 DVD Box? In de Efteling Webshop kun je de complete serie nu bestellen met 10% korting! Dus nu voor maar 8,99!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed