Keek op de week: het Efteling Journaal

eft journaalEn weer strepen we een week af van het jaar 2015. En zoals (bijna) iedere zondag blikken we terug wat er zoal de afgelopen week is gebeurd in de Efteling. Je kan natuurlijk alle berichten op de nieuwspagina doorlezen (gewoon doen!), maar voor de mensen met haast is er uiteraard weer een nieuwe editie van het Efteling Journaal van Eftelnieuws. Met vandaag o.a.: de terugkeer van de slogan “Wereld vol wonderen” en Holle Bolle Gijs die korte tijd in de fik stond maar toch weer gestopt is met roken. Als bonus een impressie van Efteling miniaturen die o.a. te koop zijn in de Efteling Kerstshop. Kortom, na de klik ben je weer binnen 10 minuten op de hoogte.

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com
eft kerstdorpNIEUW!
De Efteling Kerstshop is geopend!

Bouw je eigen Winter Efteling kerstdorp.

Prachtige miniaturen tegen scherpe prijzen.

Bol AlgemeenBol Algemeen