Keek op de week: het Efteling Journaal

eft journaalZachtjes dwarrelen spaarzaam de eerste vlokjes natte sneeuw in het noorden des lands. Zou het dan toch na al die weken van warm herfstweer? Het past in ieder geval beter bij de Winter Efteling. Kwakkelwinter, horrorwinter? Nee, Winter Efteling. En daar was van alles weer te doen en te beleven de afgelopen week. Achtbanen die werden gesloten vanwege de harde windstoten, een akelig lege plek op het Anton Pieckplein,  een game om de tijd te doden in de wachtrij van Baron 1898. Dit en nog veel meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Binnen tien minuten ben jij weer helemaal op de hoogte van het nieuws. Kijk snel na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed