Benten’s beste (81): Ontdek de Winter Efteling op lange latten en schaatsen

bentenHet is alweer vrijdag! Echt waar! De week vliegt gewoon voorbij als de heks op een bezemsteel. Het is weer tijd voor Benten die speciaal voor jou een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. Benten ontdekt deze week de Winter Efteling. Naast de attracties die je altijd in de Efteling vindt, kun je tijdens de Winter Efteling speciale winter attracties beleven. Zo gaat Benten een rondje langlaufen op langlaufbaan ’t Hijgend Hert en showt hij zijn schaatskunsten in het IJspaleis. Ook maakt hij een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos en ontdekt daar het nieuwste sprookje: De nieuwe kleren van de keizer. Snel kijken dus na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed