Benten’s beste (80): Klaarmaken van de Winter Efteling en knikkeren in het Efteling kantoor

bentenEn na een lange werkweek is het dan toch weer vrijdag geworden. Even tijd voor jezelf. En tijd voor Benten die zoals elke vrijdag een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. Brrr… wat is het koud. In de Efteling zijn de eerste sneeuwvlokken al gevallen. Ja, echt! Sinds donderdag is de Winter Efteling van start gegaan. Om de Efteling om te toveren tot Winter Efteling wordt er tot diep in de nacht gewerkt. Benten helpt mee. Kroonluchters ophangen, Langnek voorzien van winterse kledij, sneeuwschuiven op het Anton Pieckplein en guirlandes uitfluffen bij het Diorama. Kijk snel na de klik!

Ook gaat Benten lekker ouderwets een potje knikkeren. In de hal van het Efteling kantoor staat sindskort een unieke handgemaakte Efteling knikkerbaan. Deze wordt feestelijk geopend in het bijzijn van genodigden. Geef een euro en laat die knikkers maar rollen. De opbrengst gaat naar Villa Pardoes.

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Efteling YouTube is mieters! Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed