Pinokkio: van pop tot podium (1)

eft pinokkioKijk mee naar de eerste aflevering van de making-of ‘Pinokkio: van pop tot podium’. In deze reeks van 4 afleveringen zien we hoe de nieuwe Efteling theaterproductie ‘Pinokkio’ tot stand komt en hoe de cast en het creatief team zich voorbereiden op de première van deze sprookjesmusical. Iedere zondag een nieuwe aflevering. Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Aflevering 1 zie je na de klik!

Kom naar het Efteling Theater en geniet t/m 28 februari 2016 van deze vrolijke sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie: http://www.efteling.com/pinokkio.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed