Efteling TV: De schatkamer (5)

eft schatkamer tvHet is zaterdagochtend. Tijd voor Efteling TV. Tijd voor De Schatkamer! Voorheen te zien bij RTL Telekids en nu iedere zaterdag via onze nieuwspagina, want zeg nou zelf…. best wel zonde om die afleveringen maar te laten verstoffen in het grote archief der Efteling filmpjes. De Schatkamer van de Efteling vormt het strijdtoneel voor twee klassen die vertegenwoordigd worden door een teamcaptain. Deze Pythons en Draken strijden tegen elkaar om een geweldige hoofdprijs, maar niemand gaat met lege handen naar huis. Maar de Schatkamer is meer dan alleen maar spelletjes spelen. Thuis en in de studio worden de kinderen getrakteerd op de leukste series en bijzondere optredens van bekende artiesten. In deze aflevering treedt Ralf Mackenbach op. Kijk dus snel na de klik!

De presentatoren Curt en Felice staan er gelukkig niet alleen voor. Zij worden iedere dag bijgestaan door DJ Fee van Efteling Kids Radio. Zij zorgt voor de muziek en houdt de score bij. En kletst natuurlijk gezellig mee! Kortom, De Schatkamer is een avontuur voor iedereen!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal! http://www.youtube.com/efteling

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen