Benten’s beste (78): Familie Wijnker vs. Familie Fiers – Battle om de wisselkabouter

bentenVrijdag! Weekend! Benten! Kortom, Benten neemt weer een duik in het grote archief der Efteling filmpjes. En alweer een nieuwe Batlle om de wisselkabouter. Waarom niet? De familie Wijnker en de familie Fiers zijn vandaag aan de beur. Ridders hebben een zware taak in veel sprookjes: ze moeten prinsessen redden, draken verslaan en wat er ook gebeurt vooral dapper zijn. Vader Wijnker en vader Fiers gaan als ridder aan de slag en kijken vanuit de Pagode neer op hun gezin. Aan het gezin de taak om vanaf de Brink zo veel mogelijk Efteling-attracties uit te beelden. De ridder die de meeste attracties of sprookjes goed heeft, mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/GIOXGucYgd0.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com
eft kerstdorpNIEUW!
De Efteling Kerstshop is geopend!

Bouw je eigen Winter Efteling kerstdorp.

Prachtige miniaturen tegen scherpe prijzen.

SpeelgoedSpeelgoed