Benten’s beste (76): Familie Van de Heuvel vs. De Bakker – Battle om de wisselkabouter

bentenDag allemaal! Het is vrijdag… weekend… dus Benten! Hoog tijd om weer een duik te nemen in het grote archief der Efteling filmpjes. En waarom niet lekker vasthouden aan de Battle om de wisselkabouter? Makkelijk zat toch? De familie Van de Heuvel en de familie De Bakker nemen het dit keer tegen elkaar op in de woeste wildwaterrivier Piraña! Aan hen de taak om het water van deze woeste maalstroom te trotseren. Iedere familie krijgt een schaal met gewijd Inca-water. Dit water moeten ze goed beschermen, want het gezin dat aan het einde van de rit het meeste water kan offeren aan watergod Pariacaca wint en mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/9KtmyuDa08Y.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen