Benten’s beste (75): Familie Groot vs. Van der Veen – Battle om de wisselkabouter

bentenVrijdag! (Bijna)weekend! Benten! Het is weer tijd voor je traditionele portie Benten op de vrijdagmiddag. En dat doet Benten door een duik te nemen in het grote archief der Efteling filmpjes. En wat een verrassing…. we gaan gewoon keihard verder met de Battle om de wisselkabouter. De familie Groot en de familie Van der Veen nemen het tegen elkaar op in Joris en de Draak! Aan hen de taak om ‘prinses mama’ te bevrijden uit de klauwen van de Draak. Een echte ridder heeft natuurlijk hulpmiddelen nodig om een draak te verslaan. Deze spullen liggen verstopt in de buurt van Joris en de Draak. De moeders nemen plaats in de achtbaan en mogen pas weer uitstappen als alle spullen zijn verzameld en de Draak is verslagen. Het gezin dat als eerste alle spullen vindt, mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe de families in De Vliegende Hollander een portret van zichzelf tekenen? Neem snel een kijkje en maak kans op een bloedstollende rit in de Python om een ‘Paniekportret’ van jezelf te tekenen. Check de video hier: http://youtu.be/x2yEc7TlbaQ.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen