Benten’s beste (74): Benten bezoekt nieuwe spectaculaire parkshow Raveleijn

bentenVrijdag! Weekend! Benten! Hoppekee, Benten duikt voor jou weer het grote archief der Efteling filmpjes in. Deze week gaat Benten geen battle om de wisselkabouter aan, maar neemt hij een kijkje bij de nieuwe Raveleijn parkshow. Hij bekijkt het live spektakel samen met (ex-)directeur Bart de Boer, schrijver Paul van Loon en de Olympisch kampioenen Anky van Grunsven en Pieter van den Hoogenband. De nieuwe parkshow is nu te zien in de Efteling. Treed binnen in de magische stad Raveleijn voor een bezoek aan de nieuwe parkshow. Een live spektakel vol stunts met vuur, water en andere speciale effecten. Je ziet het na de klik!

De parkshow is gebaseerd op het bekende verhaal van de Efteling en Paul van Loon waarin vijf dappere broers en zussen met speciale talenten strijden tegen hun overheerser graaf Olaf Grafhart en een vijfkoppig monster. Overwinnen deze dappere ruiters het kwaad? Kom op! Stap door de poort die echt álles verandert…

Meer over Raveleijn vind je op http://www.raveleijn.nl.

Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Koop je tickets met korting op http://www.efteling.com/tickets.

Abonneer je gratis op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen