Anton Pieck- en Eftelingbeurs terug in De Voorste Venne

eft anton pieck 3Verzamelaars kunnen op zaterdag 24 oktober a.s. weer hun hartje ophalen tijdens een nieuwe editie van de Anton Pieck- en Eftelingbeurs, die deze keer sinds lange tijd weer gehouden wordt in De Voorste Venne te Drunen. Een groot aantal standhouders heeft ingeschreven, dus er zullen weer talloze Efteling- en Anton Pieck gerelateerde verzamelitems te vinden zijn op de beursvloer. De beurs wordt altijd goed bezocht door verzamelaars die hun collectie weer uit komen breiden met diverse nieuwe aanwinsten, zoals boeken, prenten, ansichtkaarten, stickers, folders, oude souvenirs, pins, en nog veel meer.De toegang is gratis en de openingstijden zijn van 11.00 tot 15.00 uur. De Voorste Venne is te vinden aan de Afrikalaan 100 te Drunen.

Zo’n 30 jaar geleden werd de beurs ook georganiseerd in De Voorste Venne, echter werd er al vele jaren uitgeweken naar een andere locatie in Tilburg. Het gebouw, dat jarenlang in gebruik was als het Autotron, straalt echter de juiste nostalgische sfeer uit voor deze beurs, vanwege het ontwerp van Anton Pieck zelf. Het grootste gedeelte van het gebouw is nog steeds in originele staat.

De laatste keer dat de beurs in De Voorste Venne werd georganiseerd, was in samenwerking met De Vijf Zintuigen tijdens de Benefietdag t.b.v. Villa Pardoes.

Bron: vijfzintuigen.nl

De Efteling Webshop heeft een groot assortiment aan speciale Anton Pieck artikelen. Boeken, dvd, puzzels maar ook het complete assortiment Anton Pieck kalenders 2016! Neem een kijkje!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen