Musical Pinokkio van de Efteling in première

eft pinokkio musicalIn het Efteling Theater beleefde sprookjesmusical Pinokkio zondagmiddag de première. Na een zomer van keihard repeteren wordt het bekende sprookje van de brutale houten pop, wiens neus bij elke leugen groeit, tot leven gebracht. Fee, timmerman Geppetto, Kat en Vos, Constanzo en Pericolo vormen met samen met Pinokkio de hoofdrolspelers in het van oorsprong Italiaanse sprookje. Voor de rol van Pinokkio zijn naast de kinderen die tot de vaste bezetting behoren, mogen elke speeldag 30 kinderen eenmalig meedoen.n 4 jongens, onder wie Jannes Heuvelmans uit Berkel-Enschot, gecast. De ‘Pinokkio’s’ wisselen elkaar af.

Zo krijgen enkele honderden kinderen komende maanden de kans om een gastrol te spelen in een echte musical.
Pinokkio, alweer de dertiende musical van Efteling Theaterproducties, is geheel in eigen huis gemaakt en te zien tot eind februari.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen