Efteling TV: De Schatkamer (1)

eft schatkamer tvGeef het maar toe! Die zag je niet aankomen. De terugkeer van het spannende spelprogramma “De Schatkamer”. Het programma was een behoorlijk lange tijd te zien bij RTL Telekids om na jaren met stille trom te vertrekken. Best zonde eigenlijk. Het was en is een erg leuk programma en er zijn nog heel veel afleveringen te vinden in het grote archief der Efteling filmpjes. Dus de komende weken iedere zaterdagochtend bij Efteling Fanzine. In het programma Efteling TV: De Schatkamer strijden twee teams van basisschoolleerlingen tegen elkaar om de sleutel die de schatkist van De Schatkamer kan openen, om zo de grote prijs in de wacht te slepen. Aflevering 1 zie je na de klik!!

In de studio spelen de teams vieze en behendigheidsspelletjes en buiten in het decor van de Efteling strijden de scholen in het Sprookjesbos en in actiespellen. DJ Fee mixt de spellen op een muzikale manier aan elkaar.

De Schatkamer wordt gepresenteerd door de enthousiaste presentatoren Curt en Félice.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen