Benten’s beste (73): Rogier Komproe vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

bentenVrijdag! Weekend! Benten! Juist, we pikken na 2 weken gewoon weer de draad op met Benten op vrijdag die zoals gewoonlijk weer een duik in het grote archief der Efteling filmpjes neemt. En ja, we blijven bij de Battle om de wisselkabouter. Benten neemt het dit keer op tegen musicalster Rogier Komproe, bekend van zijn rol als Donkey in de musical ‘Shrek’. Er staat Benten en Rogier een swingende battle te wachten. Al meer dan 60 jaar dansen de Rode Schoentjes van het ijdele meisje Karen in het Sprookjesbos. Dit jubileum moet gevierd worden met een swingende battle. Aan Benten en Rogier de taak om binnen tien minuten zo veel mogelijk gasten met rode schoenen te vinden om samen op de melodie van de Rode Schoentjes te dansen. Degene die de meeste rode schoenen kan vinden mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten iedere week een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Rogier Komproe in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/wP6cb7QqM7w.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen