Benten’s beste (72): Savanna vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

bentenWat een week! En nu alweer vrijdag! Tijd voor jezelf, tijd voor Benten die weer een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. En raad eens….. we gaan gewoon weer verder met de Battle om de Wisselkabouter. Benten neemt het dit keer op tegen zangeres Savanna, bekend van haar hit ‘Boomerang’. Er staat Benten en Savanna een hongerige battle te wachten. Papier hier! In de Efteling vind je de vriendelijke schrokop Holle Bolle Gijs en zijn familie. Benten en Savanna moeten in een kwartier zoveel mogelijk Gijzen vinden en ze een prop papier geven. Zal het Benten en Savanne lukken om Opa Gijs, Matroos Gijs en alle andere Gijzen te vinden? Degene die de meeste Gijzen voert, mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

Fan van Benten of Savanna? Delen maar via Twitter, Facebook, of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check hier het kanaal van Savanna: http://www.youtube.com/ZangeresSaVaNNa.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed