Landelijke deejays ook te horen op Efteling Kids Radio

eft kids glazen huisDeze zomer beschikt Efteling Kids Radio over een echte locatiestudio in een glazen huis. Vanuit deze studio – midden in de Efteling – zal t/m 29 augustus veel live radio worden gemaakt, ook door landelijke deejays. Doordeweeks van 10.00 tot 12.00 en s’middags van 16.00 tot 18.00 uur. En op zaterdagavond van 16.00 tot 23.00 uur. Naast de vaste deejays (Arnoud Schellenberg, Marjolein Vos, Lieke de Kok, Mark van Poppel, Ralf Mackenbach en Rachel Traets) zullen ook deejays / verslaggevers van landelijke radiozenders deze zomer hun opwachting maken met programma’s voor Efteling Kids Radio. Dit zijn Joey van der Velden (Q Music), Lex Gaarthuis (100%NL), Eline la Croix (Voice-Over / 100%NL) en Wendy Beenakker (Radio2).

Lieke de Kok is als nieuw talent toegevoegd aan de programmering. Zij is elke zaterdag- en zondagmiddag te beluisteren tussen 16.00 en 18.00 met ‘Het weekend is van Lieke!’

Bron: Radio.nl

Efteling Kids Radio is te beluisteren via de kabel, DAB+ radio, online en via de Efteling Kids Radio App.Volg Efteling Kids Radio ook via Facebook, Twitter en Spotify!
De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen