Keek op de week: het Efteling Journaal

eft journaalHet was me weer een weekje wel in de Efteling. De laatste week van de Zomer Efteling. En het laatste Negen Pleinen Festijn alweer. De tijd vliegt. Vanaf morgen 30 augustus is de Efteling weer “gewoon” geopend van 10:00u. tot 18:00u. Afkicken dus voor de liefhebbers. En ook deze week gebeurde er weer genoeg. Zo kregen de daders van het “koevoet incident” bij de A59 te horen dat zij hoogstwaarschijnlijk voor maanden de cel in gaan, viel er een boom op een bootje van de Gondoletta en zijn er bij de Emté supermarkten weer Efteling poppetjes beschikbaar die je kunt sparen. Genoeg weer dus voor een barstensvolle editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws na de klik!

Het Efteling Journaal wordt mogelijk gemaakt door Eftelnieuws.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Kantoor en schoolKantoor en school