Keek op de week: het Efteling Journaal

eft journaalHet was me weer een weekje wel, beste mensen. De week begon rustig maar al snel niet meer. Eerst een persoon die al 100x in de Baron heeft gezeten, een heftige knokpartij met koevoet door mensen die gezellig naar de Efteling wilden gaan en natuurlijk de uitpuilende drukte gisteren in het park. Dat is allemaal te lezen op onze nieuwspagina onder dit bericht. Maar speciaal voor de mensen die dat teveel tijd en werk vinden is er natuurlijk ook gewoon het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Dan zie alle gebeurtenissen van de afgelopen week nog even snel op een rijtje. Na de klik zie en lees je meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal.

Het Efteling Journaal wordt mogelijk gemaakt door Eftelnieuws.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed