Benten’s beste (71): Rodney vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

bentenVrijdagmiddag!!! Tijd om het weekend weer een warm welkom te heten. En dat doen we zoals iedere vrijdag met Benten die een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. We keren terug naar de legendarische Battle om de Wisselkabouter. Benten neemt het dit keer op tegen Rodney Elzer, bekend van The Voice of Holland. Er staat Benten en Rodney een muzikale battle te wachten. Bij de Fata Morgana liggen muziekinstrumenten. Aan Benten en Rodney de uitdaging om samen met gasten van de Efteling een eigen band te vormen! Met deze band moeten ze optreden en het lied ‘Stampen, Stampen, Stampen’ van Sprookjesboom spelen. Diegene met het hardste applaus in dB mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Kijk snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check ook het YouTube kanaal van Rodney: http://www.youtube.com/rodneyelzer.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed