Benten’s beste (70): Benten bezorgt souvenirs met de Souvenir Express

bentenVrijdag!!! Meestal een feestelijke dag vanwege de start van het weekend. Maar voor sommigen onder ons het einde van de vakantie. Kom op! Zo erg is het toch niet? De kickstart voor een goed weekend is natuurlijk zoals iedere vrijdag met Benten die een duik doet in het grote archief der Efteling filmpjes. Even geen wisselkabouter vandaag (afwisseling moet er zijn). Benten steekt zijn handen weer eens uit de mouwen. Als een echte koerier rijdt hij door de Efteling met zijn ‘Souvenir Express’. Hij bezorgt gekochte souvenirs van parkgasten gratis bij de wandelwagenverhuur bij de Hoofdentree, de receptie van het Efteling Hotel en de receptie van Efteling Bosrijk. Als dat geen service is! Kijk snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je gratis op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed