WK geitjesmelken in de Efteling

eft zeven geitjesNou, echt…. bulderen van het lachen waar zelfs de Reus van Kleinduimpje nog wat van kon leren. Ja, de diarree liep langs de knieën…. iedereen had de slappe lach bij het lezen van dit bericht. Wat een orginaliteit! Hoe kom je er op? Had je met het doelschieten tijdens de winterstop van de Eredivisie zo wat alles al gehad, komt er iemand met een nog mooier idee. Geitjes melken. En niet zo maar…… nee, een WK!! Het is de ‘viral’ van de laatste weken: ludieke Facebookevenementen zoals bungeejumpen vanaf de stoep, paarden verstoppen in de IKEA of grassprietjes tellen in het stadion van Willem II. Humor van de bovenste plank. Deze week dook een nieuw, bizar evenement op: het WK Geitjesmelken in de Efteling. Inmiddels hebben al achttien personen zich aangemeld om een van de Zeven Geitjes in het sprookjesbos onder handen te nemen. Waarschuwing van de organisatie
Drie goedgelovigen gaven dinsdagochtend aan ‘misschien’ met het edele handwerk mee te doen. Waarschuwing vooraf van de organisator: zorg dat je klaar bent voordat de wolf de diertjes opeet.

Of de Eftelingdirectie op de hoogte is van de wedstrijd, betwijfelen wij. Gemakshalve gaan wij er even vanuit dat de wedstrijd nep is en grappig bedoeld. Voor wie er nog om kan lachen: de strijd vindt op 25 december plaats. Niet mekkeren, maar melken dus. Goed, wij gaan een poosje aan de zuurstof. Niet meer doen hoor, anders liggen we weer dubbel!

Bron (deels): Omroep Brabant

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed