Nieuwe Efteling Webshop gelanceerd

eft webshopEnige tijd geleden stopte de Efteling plotseling met de webshop. Reden was dat de webshop toch niet zo rendabel bleek te zijn en dat de verzendkosten fors omhoog zouden moeten. Ook wij kregen veel reacties en vragen hierover. De Efteling Webshop was zelfs in korte tijd de meest gezochte zoekterm, naast die van de Python. Redenen genoeg dus om de Efteling Webshop nieuw leven in te blazen en dit keer in samenwerking met Bol.com. Al enige tijd informeerden we je over de mogelijkheid om bij Bol.com Efteling artikelen te kunnen bestellen en vanaf vandaag is er nu dus een echte Bol.com Efteling Shop geopend met nu al meer dan 100 artikelen. Doe bijvoorbeeld iemand een dagje Efteling kado! Het kan! Ook wederverkopers kunnen terecht in de Bol.com Efteling Shop. Bestel je boven de 20 euro dan zijn er geen verzendkosten. Allemaal redenen genoeg om een kijkje te gaan nemen in de nieuwe Efteling Webshop.

SpeelgoedSpeelgoed