Anouk Maas en Bart Boonstra presenteren Erecode

eft anoukIn het nieuwe spelprogramma Erecode vormt de Efteling het decor voor een avontuurlijke strijd tussen de Avonturiers, de Helden, de Speurders en de Strijders, die de eer van hun Rijk verdedigen. Door het volbrengen van uitdagingen die in de vier Rijken van het attractiepark in en rond de attracties plaats vinden, komen de teams: bestaande uit twee kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud, steeds dichter bij het ultieme doel: het kraken van de Erecode. Erecode wordt gepresenteerd door Nickelodeon-gezichten Anouk Maas en Bart Boonstra. In iedere aflevering moeten de teams vier uitdagingen volbrengen. Van Pictionary in VogelRok, tot selfies met hindernissen in het Sprookjesbos, elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht of lef. Welk team lukt het uiteindelijk om als eerste de Erecode te kraken?

Live thuis meespelen
Naast de spannende tv-show kunnen de kijkers thuis live meespelen via de Erecode app. Ze kunnen zich aansluiten bij een team, een quiz spelen die gaat over wat er op dat moment in Erecode gebeurt en uiteindelijk ook zelf de Erecode kraken. Kinderen worden hiermee actief betrokken bij het spel. Erecode is vanaf 6 juni elke zaterdag om 10:00 uur te zien op Nickelodeon. Vanaf 6 juni is ook de Erecode app gratis verkrijgbaar in de App Store en via Google Play.

Bart Boonstra (1985) is een van de gezichten van de kinderzender Nickelodeon. Hij presenteerde Nick Battle, de Blauwe Kaart en De Kid’s Choice Awards. Momenteel is Bart te zien in Nick In de Box. Vanaf 6 juni is presenteert hij samen met Anouk Maas Erecode.

Anouk Maas (1986) is vooral bekend uit de musicalwereld. Ze speelde in de musicals Shrek, Flashdance en de Sound of Music en is binnenkort te zien in Beauty and the Beast. Daarnaast is ze een van de vaste gezichten van Nickelodeon. Eerder presenteerde ze Nick Battle voor de zender. Momenteel is Anouk te zien in Nick In de Box. Vanaf 6 juni is presenteert zij samen met Bart Boonstra Erecode .

eft erecode

Bron: Efteling, Nickelodeon en vijfzintuigen.nl

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed