Voorbereidingen en reclamecampagne Pinokkio-musical gestart

eft pinokkioNa de laatste Sprookjesboommusical en tv-opnames voor het programma ‘We are family’ is het stil geworden in het Efteling Theater. Althans, zo lijkt het. Want achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de nieuwste productie Pinokkio – de Sprookjesmusical. Om de vele kinderen die een rol gaan spelen in de familievoorstelling zo goed mogelijk voor te bereiden, is er zelfs een heuse Pinokkioschool opgericht. Er zijn maar liefst 1300 kinderen nodig, want elke voorstelling spelen er 30 kinderen éénmalig mee.

Kinderen (tussen de 6 en 13 jaar) die het leuk vinden om te zingen, dansen en acteren kunnen zich aanmelden via efteling.com/Pinokkio. De 1300 geselecteerde kinderen krijgen vervolgens in het voorjaar een professionele musicalworkshop tijdens de zogenaamde ‘Pinokkio School’ in de Efteling. Zo gaan zij goed voorbereid het podium op. Thijs Overpelt (10), Max Mies (11), Davy Gomez (11) en Jannes Heuvelmans (11) spelen afwisselend de hoofdrol van Pinokkio in de nieuwe musical. De andere hoofdrollen zullen worden gespeeld door Simon Zwiers (Gepetto), Alexandra Alphenaar (Fee), Barry Beijer (kat en vos) en Ara Halici (Constanzo en Pericolo)

Ondertussen is de reclamecampagne ook van start gegaan. Niet alleen werd afgelopen week tijdens de PinParade-dag een eerste pin uitgebracht, maar zijn er ook posters gespot in diverse abri’s, waarop voor het eerst de afbeelding te zien is van de Eftelingse Pinokkio.

De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Efteling Theater op woensdag, zaterdag en zondag. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via www.efteling.com/Pinokkio

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

2 reacties op “Voorbereidingen en reclamecampagne Pinokkio-musical gestart

Reageren is niet mogelijk.