Nieuwe informatie midzomernacht

eft midzomernachtOp 20 juni organiseert de Efteling voor het eerst een Midzomernacht. Deze avond en begin van de nacht zal in het teken staan van het begin van de zomer. Inmiddels is er meer informatie beschikbaar over dit evenement. Zo zullen er heerlijke taartjes te vinden zijn, maar kan er ook sushi van Meneer Temaki te koop zijn. Verder zullen de volgende hapjes ook aanwezig zijn: Verse cappuccino van de Koffie Kever, Bruisende bubbels in de Bubbels Bar, Goddelijke pannenkoeken van Spelty, Ovenheerlijke snack van Grizzl, Het beste BBQ vlees van Smokey Goodnes, Feestelijke drankjes van Marcus,  Sprookjesachtige 3D ijsjes van MELT, Fleurige hapjes van Creative Chef Jasper, Verse scroppino’s van Scropp en Steam-pop-popcorn van Alice& Kate.

Verder zullen alle attracties open zijn en wordt de avond op een speciale manier geopend en afgesloten.  Grote artiesten zullen op deze avond niet aanwezig zijn. Maar juist het knusse sfeertje met bijvoorbeeld strobalen op de speelweide, zal volgens de Efteling een uniek gevoel geven.

Er zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar voor het evenement dat van 19:30 tot 01:00 zal duren. Voor bezoekers zonder eigen vervoer, wordt er een speciaal arrangement aangeboden.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl
Meer informatie over het Midzomernachtfeest is hier te vinden, ook om tickets te bestellen.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen