Benten’s beste (59): Lola Brood vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

bentenGaat snel toch, zo’n week? Ja. Weet je wat nog sneller gaat? De Python? Ja, ook. Maar eigenlijk bedoelden we het weekend. Zet je maar schrap, het weekend is zo weer voorbij dus geniet met volle teugen. De kickstart van je weekend is natuurlijk weer een greep in het archief van Benten filmpjes door de jaren heen. We zijn blijven hangen bij de Battle om  de wisselkabouter. Benten neemt het dit keer op tegen Lola Brood, bekend van haar kledinglijn ‘The Rock ’n Roll Junkie Collection’. Er staat Benten en Lola een kleurrijke battle te wachten. In de vijver op de Pardoes Promenade in de Efteling is een enorme zwerm eendjes neergestreken. Aan Benten en Lola de taak om zo veel mogelijk eendjes in dertig seconden uit de vijver te vissen. Degene met de meeste eendjes wint en mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Dat alles zie je na de klik!

In de ‘Battle om de wisselkabouter’ gaat Benten een spannende uitdaging aan met een Bekende Gast. Een gevecht om de eer, de glorie en de meest begeerde prijs: de wisselkabouter! Oh, enne… Heb je al gezien hoe Lola in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/kQb-dzx-bJs.

Fan van Benten of Lola? Delen maar via Twitter, Facebook, of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed