Benten’s beste (58): Domien Verschuuren vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

bentenVrijdag!!! En hoe!! Een extra lang Pinksterweekend staat voor de deur. Al plannen? Dagje Efteling misschien? Wie weet! In ieder geval gaat je weekend pas echt van start met een duik in het archief van Benten filmpjes van de afgelopen jaren. Vandaag maar weer eens een aflevering uit de Battle om de Wisselkabouter. Benten neemt het dit keer op tegen 3FM-dj Domien Verschuuren, bekend van het BNN radioprogramma @Work. Er staat Benten en Domien een natte battle te wachten. Aan Benten en Domien de uitdaging om samen met vijf parkgasten een eerbetoon te brengen aan de grootste watershow van Europa: Aquanura. Het gaat in deze battle om show en precisie. Het team dat het meeste water in de watermeter weet te krijgen mag de wisselkabouter mee naar huis nemen. Dat alles zie je na de klik!

Oh, enne… Heb je al gezien hoe Domien in de Python een portret van zichzelf tekent? Wil jij dit prachtige ‘Paniekportret’ heel graag hebben? Check de video hier: http://youtu.be/R53mgujAAU4.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Check ook het YouTube kanaal van Domien: http://www.youtube.com/Domien.
De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij www.bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops

Eén reactie op “Benten’s beste (58): Domien Verschuuren vs. Benten – Battle om de wisselkabouter

Reageren is niet mogelijk.