Weekendbijlage: Kate Bush in de Efteling

Kate Bush A01Zomaar tussendoor op de zonnige zondagmiddag als muzikale weekendbijlage op onze nieuwspagina. Speciaal voor de liefhebbers. De legendarische opnames van zangeres Kate Bush uit 1978 gemaakt in de Efteling en dan vooral in en om het Spookslot. Kate was toen pas 19 jaar oud maar al behoorlijk wereldwijd bekend dankzij de hit “Wuthering Heights”. Verwacht geen hdtv opnames aangezien de kwaliteit in die tijd ietsje minder was (VHS). Maar er blijft genoeg over om van te genieten. Zowel van de muziek, de geweldige zang van Kate en de (nostalgische) omgeving van de Efteling. Genieten doe je na de klik!

Playlist:

“Moving”
“Wuthering Heights”
“Them Heavy People”
“The Man With The Child In His Eyes”
“Strange Phenomena”
“The Kick Inside”

Met speciale dank aan SymphonyOfFlowers voor het beschikbaar stellen!

SpeelgoedSpeelgoed