Spaar voor 10 euro korting op de Efteling

Logo Albert HeijnBij Albert Heijn ontvang je van 16 t/m 29 maart bij elke 5 euro aan boodschappen 1 Eftelingpunt. Met 4 punten heb je al een volle spaarkaart en bij elke volle spaarkaart ontvang je 10 euro korting op de Efteling. Je betaalt geen 36 euro maar slechts 26 euro voor een ticket (entree is gratis voor kinderen t/m 3 jaar). Volle AH Eftelingspaarkaarten kun je vanaf 16 maart t/m 7 juni 2015 alleen aan de kassa van AH-winkels verzilveren. De bij AH verzilverde Eftelingtickets zijn geldig vanaf 16 maart t/m 1 november 2015.Bekijk de plattegrond en ontdek de vier rijken en hun attracties. De AH Eftelingtickets zijn geldig vanaf 16 maart t/m 1 november 2015. Met de tickets hoef je niet te wachten in de rij voor de kassa. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk of er nog speciale activiteiten zijn!

Bekijk de plattegrond

Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, kun je terecht op ah.nl/klantenservice.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops