Benten’s beste (48): Abseilen van Joris en de Draak en een kleurrijke challenge in de Python

Benten is vroeg uit de veren. Bij zonsopgang staat hij klaar bij de houten achtbaan Joris en de Draak. Dit keer niet voor een spannende race door het moeras. Nee, deze week helpt Benten al abseilend mee met het controleren van de houten racer-achtbaan. Zei daar iemand hoogtevrees? Daar heeft Benten geen last van, toch? En daar issie weer… de gouden envelop met een challenge. Dit keer is de uitdaging wel heel erg lastig. Kleur in drie ritjes in de Python een kleurplaat in van Jokie met drie verschillende stiften. Lukt het Benten om dit zo goed mogelijk binnen de lijntjes te doen? Hij lijkt een tactiek te hebben…

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed