Baron 1898: The Ride (3D animatie)

Komende zomer een spectaculaire nieuwe attractie in de Efteling. De Baron 1898 met een verticale duik en 2 loopings. Voor de mensen die echt niet meer kunnen wachten maakte Gijs de Groot een 3D animatie die een zeer realistisch beeld geeft wat je kan gaan verwachten. Klasse Gijs!!!!

FAQ
– Waarom is het logo van Baron 1898 in deze video niet hetzelfde logo als dat de Efteling heeft gepubliceerd? Het logo van Baron 1898 (door de Efteling) is in deze video niet gebruikt vanwege copyrights.
– Waarom heeft Baron 1898 in deze video 4 zitplaatsen naast elkaar, i.p.v. 6? Deze achtbaan is gemaakt in NoLimits2. In dit programma zijn geen achtbaantreinen met 6 zitplaatsen.
– Hoe weet je hoe Baron 1898 er uit komt te zien? Delen van deze attractie zijn bekend gemaakt door de Efteling zelf, door verschillende media en op forums.

© Gijs de Groot

SpeelgoedSpeelgoed