Kiosk en knuffelende kids voor Pardoes en Pardijn

Pardoes en PardijnAangezien Pardoes en Pardijn Hartenhof voorlopig op hun pluizige buik kunnen schrijven, heeft het herenigde mascotte-duo een ander tijdelijk onderkomen gekregen: op het Dwarrelplein is een speciale kiosk voor hen gebouwd van waaruit ze dagelijks de bezoekers van de Winter Efteling zullen begroeten en uitzwaaien. Uiteraard is hier ook gelegenheid om samen met het stel op de foto te gaan. De kiosk staat op de plek waar voorheen de Wonderlijke Ontmoeting plaats vond met de Kikkerkoning, vlak bij de ingang van de winkel Efteldingen. Boven op het gebouwtje is een bord geplaatst met het oude Efteling-logo, zoals we dat nog kennen uit de beginjaren van het park. De achterwand bestaat daarentegen uit de nieuwste winterse skyline die enkele jaren geleden werd geïntroduceerd. Meest opvallend is het koperen puntdak, dat geheel in stijl van Polles Keuken is uitgevoerd en wat zeer waarschijnlijk toch weer kan duiden op een eventueel in de toekomst te verrijzen Rijk der Fantasie.

Vooral de terugkeer van Pardijntje in het park, een lang gekoesterde wens van veel gasten, bleek op de eerste dag van de Winter Efteling al meteen goed uit te pakken: kinderen konden geen genoeg van haar krijgen en ze werd dan ook flink geknuffeld tijdens de uren dat ze samen met haar tovernar rondliep.

Afgelopen woensdag was Pardijn tijdens de livestream op het speciale YouTube-kanaal van de Efteling weer voor het eerst samen met Pardoes te zien. Ze wezen Benten de weg richting het Sprookjesbos, alwaar de sprookjesbosbewoners bezig waren met de laatste voorbereidingen voor de WinterEfteling.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed