Vier nieuwe Efteling golf pins voor maar € 1600,-!

efteling golfparkDat de prijzen in de Efteling vaak hoger zijn dan daarbuiten is algemeen bekend. Volgens menig bezoeker tegen het onbeschofte aan. (Wat kostte een flesje cola ook alweer?) Souvenirs, Bosrijk, Efteling Hotel…. overal hangt wel een pittig prijskaartje aan. Maar dat is zoals gezegd geen geheim, dat weet je als je het park bezoekt. Maar bij het Efteling Golfpark zijn ze toch echt volledig van de pot gerukt! Naast Pardoes is er nu nog een mascotte en wel voor het Efteling Familie Golf  ene Reijnaert de Vos.  Daarom komen ze nu met een serie fonkelnieuwe Efteling pins aan ter gelegenheid van de komst van de nieuwe mascotte. En daar hangt een bizar prijskaartje aan: het setje van 4 pins kost maar liefst 1600 euro!!!! (Inclusief familiegolf arrangement)

Het word voor pinverzamelaars steeds moeilijker wordt om alle pins te bemachtigen die de Efteling uitbrengt, vooral de exemplaren buiten de reguliere pincollectie zijn nauwelijks aan te komen. Om het nog lastiger te maken voor de diehard verzamelaar zijn er bij het Golfpark vier nieuwe exemplaren uitgebracht die alleen verkrijgbaar zijn bij een familiegolf-arrangement. Kosten: 1600 Euro.

De vier pins vormen een set die gebaseerd is op de nieuwe ambassadeur van het nieuwe Efteling Familie Golf, de vos Reinaert. Eén pin is het naamlogo, de andere drie pins stellen een vossenkop voor in de kleuren brons, zilver en goud. Bij het afsluiten van het familiegolf-arrangement kunnen de pins gewonnen worden door telkens een aantal lessen met succes af te sluiten. Na drie lessen krijgen deelnemers de bronzen versie, een aantal lessen daarna volgt de zilveren en bij een succesvolle afsluiting van het geheel krijgen deelnemers de gouden versie.

“De serie pins is alléén op deze manier verkrijgbaar, ze zijn niet los te koop”, zo vertelde een woordvoerder van het Efteling Golfpark aan website VijfZintuigen. Een aantal verzamelaars probeerde via een bezoekje aan het clubhuis of via de mail een setje los te peuteren, echter wordt hier door het Golfpark geen gehoor aan gegeven.

Eerder al kwam de Efteling met pins die alleen bedoeld zijn voor het Eftelingpersoneel, zoals de ‘Betoveraar in Wording’-pin, een seniorpin, brandweerpin en een gouden E met krullen. Vorig jaar kregen genodigden van een IAAPA-bijeenkomst een speciale pin en voor vrijwilligers van Villa Pardoes zijn ook drie verschillende exemplaren uitgebracht.  Sporadisch verschijnen er desondanks personeelpins op Marktplaats, waar door enkele verzamelaars grof geld voor wordt neergeteld.

Bron: vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen