Efteling breidt horeca-aanbod tijdelijk uit

Eet smakelijkGezond snoepen of genieten van je eigen samengestelde ijsje; beide is tijdelijk mogelijk vanwege twee nieuwe horecapunten die in de Efteling zijn verrezen en bedoeld zijn om nog meer geld uit je zakken te kloppen het horeca-aanbod uit te breiden. Hiervoor zijn twee externe partijen aangetrokken: La Place, onderdeel van het V&D-concern, en ijsfabrikant Ola. Afgelopen week opende La Place op de Picknickweide een tijdelijk onderkomen waarin Smoothies, verse sappen en diverse soorten vers fruit worden verkocht. Zo zijn er onder andere bekers met stukjes vers fruit of een beker aardbeien met slagroom te verkrijgen. “Door de komst van de pop-up store van La Place vergroten we de diversiteit van ons horeca-aanbod nog verder”, aldus een Efteling-woordvoerder.“De keuze voor samenwerking met La Place is bewust geweest, omdat we op deze manier onze bezoekers nog meer dure dagverse en gezonde opties kunnen bieden. De pop-up store gebruiken we deze zomerperiode om uit te proberen of deze formule werkt, maar er zijn op dit moment nog geen vervolgplannen in de samenwerking met La Place bekend. De reactie van onze bezoekers is goed. De smoothie- en fruitbar is een drukbezocht punt in het park en het is een mooie toevoeging op de vers fruitbeleving die we nog niet hadden”. Het horecapunt is tot 31 augustus dagelijks geopend.

Op de laatste dag van juli verscheen er naast deze fruitwinkel een tijdelijke pop-up store met een iets minder gezond alternatief, namelijk van Ola Magnum. Onder het motto ‘design your own Magnum’ is het hier mogelijk om een ‘kale’ Magnum naar je eigen hand te zetten door zelf een jasje te kiezen van je favoriete chocoladesmaak en het ijsje verder te versieren met diverse soorten toppings. In 2013 stond dit tijdelijke horecapunt ook al in de Efteling en was redelijk succesvol te noemen. Deze Magnum-store is t/m 10 augustus dagelijks geopend.

Op de Brink was tijdens het afgelopen Negen Pleinen Festijn een opvallende wijziging te bespeuren: de stand met Wafelfriet kreeg plots de functie van Flammkuchen-verkooppunt. Naar verluid verliep de verkoop van de Wafelfriet, een soort churro’s, zo dramatisch dat er na drie weken werd besloten een ander product te proberen.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops