De 3 J’s sluiten 30 augustus Negen Pleinen Festijn af

3js 2014UPDATE: Je bent hier terechtgekomen door de zoekmachine. Dit is een verouderd bericht. De actuele line up van het Negen Pleinen Festijn is H I E R te vinden. En de nieuwe Efteling Webshop is D A A R te vinden.

Heel juli en augustus is het zomer in de Efteling, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Op deze zaterdagen viert het park het Negen Pleinen Festijn. Dan blijft het park open tot middernacht en ontstaat er ‘s avonds een zinderende festival-sfeer op negen verschillende pleinen. Op de allerlaatste zomeravond, zaterdag 30 augustus, sluiten De 3 J’s en allround band Boston Tea Party met hun gastoptredens het Efteling Negen Pleinen Festijn af.

Er zijn optredens van méér dan honderd artiesten, acrobaten en kleinkunstenaars. DJ Fee en haar sprookjesvriendjes openen de avond om zeven minuten voor zeven met een bonte stoet van o.a. capoeira-mannen, Oosterse wachters met kamelen, muzikanten en een koets met Assepoester en haar prins. Het actuele zomerprogramma van de Efteling is opgenomen in de nieuwe release van de Efteling-app. Daarmee kunnen gasten hun bezoek plannen en hoeven ze geen optreden te missen.

Efteling-zomer
De Efteling-zomer duurt tot en met 31 augustus. Het park is dagelijks tot 20.00 uur geopend. Lekker veel tijd dus om te genieten van het Sprookjesbos, de Piraña, Droomvlucht of De Vliegende Hollander. Er zijn dagelijks meerdere voorstellingen van de parkshow Raveleijn en in het Sprookjesbostheater. Het heerlijke dagje uit wordt besloten met een bezoek aan de nieuwe Aquanura watershow: De Tweede Efteling Symfonie, die in 12 minuten met meer dan 200 fonteinen, Efteling-muziek en speciale effecten o.a. Fata Morgana, Monsieur Cannibale en Joris en de Draak verbeeldt. Meer informatie over het zomerprogramma is te vinden op efteling.com/zomer.

Overnachten
Op zevenmijlspassen van het attractiepark liggen het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk. Het hotel, met 98 comfortkamers voor het hele gezin en o.a. 22 sprookjesachtige themasuites, is geschikt voor één overnachting. Efteling Bosrijk, in de achtertuin van het attractiepark, biedt ruimte voor een verblijf van twee of drie nachten. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkte toegang tot de Efteling.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen