Benten neemt een kijkje bij de Finaledag van de Sprookjesboom kinderkorenwedstrijd

Zoals eerder gezegd. Vrijdag!!! Opnieuw weer tijd voor Benten! De afgelopen maanden hebben heel wat Nederlandse en Vlaamse kinderkoren opgetreden in de Efteling. Maar er is maar één kinderkoor dat kans maakt op die felbegeerde rol in de allernieuwste ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’.

Op 6 juli was de Finaledag waarbij alle kinderkoren mochten optreden in de Efteling. Uiteindelijk koos de professionele jury, waaronder Sem van Dijk, deze spannende dag de winnende kinderkoren die een eenmalige rol krijgen in Sprookjesboom de Musical. Wie mag er niet ontbreken op een spannende finale? Benten natuurlijk!

‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ is vanaf 17 september te zien in het Efteling Theater. Sprookjesboom de Musical is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en duurt ca. 1 uur zonder pauze. Na afloop van de voorstelling zijn er een aantal Sprookjesbosbewoners in de foyer aanwezig voor een ontmoet- en begroet. De musical loopt tot en met 1 maart 2015.

Kijk voor meer informatie over de musical en het reserveren van tickets op http://www.efteling.com/sprookjesboom.

Wil je niets missen van de Efteling? Abonneer je dan gratis op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling. De Efteling beleef je 24 uur per dag!

Fan van de Efteling? Delen maar! Via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

SpeelgoedSpeelgoed